Tommys Haver er en mindre haveservice der levere enkle og tilpassede haver. Med ønsket om at give mere tid til leg og nydelse.

Naturens biodiversitet af blomster, planter og træer – anses som et indtryksfyldt sammenspil der både inspirerer og driller vores sanser gennem dets farver.  Hovedfokus på trivelse og sundhed, er af højeste prioritet, hvad enten vi kommer for at klippe en hæk, anlægge et bed samt daglig pleje, udføres hver enkelt opgave efter branchens gængse normer.

Holdet hos Tommys haver, er hovedsageligt bestående af studerende fra det gamle Kgl. Veterinær og Landbohøjskole, som har gode erfaringer med nødstedte haver, og deler en fascinerende passion & viden indenfor området.

Miljø

For os er haven stedet hvor rum og tid skabes af et selvforsynende plante liv. En grundlæggende filosofi; Vi kan med egen have og lyst medvirke en grøn bæredygtig udvikling for miljøet

For at holde miljøbelastningen på sit mindste, benytter vi de nyeste miljøvenlige benzin blandinger som er så godt som fri for skadesstoffer, blandt andet svovl og Benzol.

Forside   Pleje & Vedligeholdelse   Nyanlæg   Have tips   Om Tommys HaverForside.htmlPleje_%26_Vedligeholdelse.htmlNyanlg.htmlHave_tips.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
mailto:kontakt@tommyshaver.dk?subject=
TILMED NYHEDSBREVhttp://eepurl.com/c53gkhttp://livepage.apple.com/shapeimage_3_link_0