mailto:kontakt@tommyshaver.dk?subject=

Som en del af vores haveservice har I muligheder for, at anlægge en ny og grøn græsplæne. Vi varetager mindre og mellemstore nyanlægningsopgaver – det kan for eksempel også være etablering af nyhæk, højbede til dine prydplanter eller små gangstier gennem din have. Alle mindre anlægninger medfører store visuelle tilfredsstillelser og nyformninger i haven.

Nyanlæg

En af vores specialiteter er spiseligehaver – denne type have er perfekt til børnefamilien eller dig, som elsker smagen af friskplukket frugter og grønsager. En spiseligehave kræver nødvendigvis ikke oceaner af tid til vedligeholdelse, før den modtager den endelig nydelse. En spiselighave kan anlægges økologisk, medvirke til besparelser i madbudget eller bare tilføre friske lækkerier til din dagligdag.

Spiselige Haver

Går du, med ønsker om at få en delvis eller total nyskabelse af din have, vil Tommys Haver ligeledes være til deres rådighed med de rigtige og flotte designs. I får mulighed for, at få alt fra en mere primitiv grovskitse til en minutiøst skitseret haveplan, der er udarbejdet af uddannet have og landskabsarkitekter.

Have design

Forside   Pleje & Vedligeholdelse   Nyanlæg   Have tips   Om Tommys HaverForside.htmlPleje_%26_Vedligeholdelse.htmlHave_tips.htmlOm_Tommys_Haver.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4
TILMED NYHEDSBREVhttp://eepurl.com/c53gkhttp://livepage.apple.com/shapeimage_3_link_0